perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kevätkukka-tauti tarttui

Monissa blogeissa on jo pitkään saanut ihailla esikoita. Jonakin vuonna olen ostanut useampia esikoita ja istuttanut ne myöhemmin maahan. Tosin huomatakseni kasvien heittävän henkensä. Katsotaan mihin tämä esikko päätyy. Kaveriksi on vielä tulossa tete-narsisseja ja jos löytyy, niin vaaleanpunainen esikko. Kuistilla ovat talvehtineet osa pelargonioista. Parhaiten ovat selvinneet omat kylvökset ja viime keväänä kaupasta löytyneet lehtipelargoniat. Sivurakennuksessa on osa pelakuista talvehtinut, huonommalla menestyksellä. Taisi olla liian hämärä paikka. Kaikki nuo pitäisi vielä siistiä ja vaihtaa kohta uusiin multiin. Kuten myös yksi henkiin herännyt viime kesän verbena, tuli sellainenkin talvetettua yllättäin. 

Kuisti alkaa vihdoinkin muuttumaan kevät-asuunsa kevätkylvöjen myötä. Valot sain otettua ikkunoista pois ja nuo ylläolevat kukat hankittua pakastimen päälle. Vielä puuttuvat ikkunalaudat, joille taimet tulevat. Sekä remonttiromppeiden siivous... Viisi vuotta on remonttia takana (talvet hieman laiskemmalla tahdilla) ja edelleen kuistilla kenkien ja lastenvaunujen seassa ovat laastit ja työkalut. Maalipurkit sentään ovat jo muualla. 


2 kommenttia:

  1. Tuollaisen sinisen esikon sain viime keväänä hengissä kukkapenkkiin. Tänä keväänä otti ja kupsahti. Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei taida olla aina onni myötä näissä touhuissa :). Kiitos, mukavaa maaliskuuta sinullekin!

      Poista