keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesä etenee

 Töistä tullessa huomasin ensimmäisten tulppaanien avanneen nuppunsa. Kyllä tätä onkin odotettu!

 Myös valkoiset narsissit ovat aloittaneet kukintansa kuin varkain.

 Omenapuun osalta kukintaa vielä odotellaan, jospa se tuolta esiin puhkeaisi.

 Tyttären toissa syksynä mummon kanssa istuttama kori ilahduttaa tänäkin vuonna leikkimökin edustalla. Tähän pitäisi tulla seuraksi vielä kirjavia hyasintteja.

 Ja punaherukatkin ovat aloittaneet kukintansa!

 Suuren koivun juurella nuori tuomikin on aloittelemassa kukintaa. Kohta saadaan nauttia tuomen tuoksusta.

Ja nämä ne vasta pääsivätkin yllättämään, lemmikit ovat tuossa talon varjossa alkaneet kukkia. Nämä ovat eräitä suosikkejani ja lapsena koitin aina löytää värimuunnoksia, kuten violetteja lemmikkejä.

Lämpötilat ovat olleet suosiolliset ja tuulet tyyntyneet. Pihakalusteet tulisivat nyt tarpeeseen, mutta nehän ovat kaupassa / tekemättä.

3 kommenttia:

 1. Komeeta keliä on ja täälläpäin luonto räjähtänyt. Mutta mun tulppaanit vielä ei...

  VastaaPoista
 2. Täällä on tulppaanitkin räjähtäneet. Hauskaa huomata blogien kautta, että eri puolilla Suomea on kyllä sama vuodenaika, mutta ihan eri vaiheesa. Espoossa on jo pari päivää tuntunut ja näyttänyt oikeastaan kesältä, mutta on ihanaa, ettei ole vielä edes kesäkuu, piiiiiitkä kesä on edessä.

  Susanna, tuleeko teille tänä kesänä lampaita? Toivottavasti. :)

  VastaaPoista
 3. Pirkko: yllättävä paikallisilmasto teillä, kun olen ajatellut sinun pihasi olevan etelämpänä kuin tämän meidän läntin.

  Jenni: tokihan niitä lampaita tulee, tänä kesänä pitäisi tulla muutama enemmän ja hieman aikaisemmin kuin viime vuonna :). Hyvin näyttääkin pellolla syötävä niille kasvavan jo. Täälläkin on nyt ihan kesäfiilis, lämpöaalto on tehnyt tehtävänsä ja koivussa on ihan iso lehti sekä tuomet ovat aloittaneet kukintansa.

  VastaaPoista