sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen palmusunnuntai

Ostin viikolla kolme narsissiruukkua, silloin olivat vielä kovin nupuillaan. Nyt, muutaman päivän sisällä oltuaan ne ovat jo mukavasti auenneet ja piristävät olohuoneen ikkunan alla.

Noissa pienemmissä ruukuissa on tyttären tyylinäyte pääsiäiskoristeluihin. Ohjeena oli maalata saviruukut yksivärisiksi ja sitten elävöittää Tiimarista ostetuilla koristella. Kivoja noista tulikin, tosin olisi ehkä pitänyt koristeet laittaa kunnolla myös liimalla kiinni, pelkkä tarra ei tunnu kovin pitävältä ja kestävältä ratkaisulta.

Taimitehtaalla on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina, kylvöjä pitäisi taas jatkaa ja ehkä joku kuvakin jo itäneistä ottaa. Daalioista suurin osa on herännyt ja jasmikkeen pistokkaat pitää kohta laittaa omiin ruukkuihinsa vahvistumaan. Syksyllä sitten näkee kuinka ovat kasvaneet ja laitanko jo maahan vai annanko talvehtia vielä ruukuissa. 

5 kommenttia:

 1. Siellä näyttää )taas) olevan sama sää kuin tälläkin eli tänään ihanasti aurinko! Jossain kuulemma sataa luntakin.
  Aurinkoista loppusunnuntaita täältäkin!

  VastaaPoista
 2. Jaa Jasmiketta??? Oikeestiko vai aprillipilaa....

  pirkko.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Saila: juu, täällä oli kaunis päivä. Siippa kävi aamulla hiihtelemässä järven toiseen päähän ja siellä n. 10 km:n päässä tuli lunta, täällä ei koko päivänä.

  Pirkko: kyllä vaan, meillä kasvaa sivurakennuksen päässä jasmike ja siitä nappasin vähän aikaa sitten pistokkaita. Hyvin näyttävät lähteneen vihertymään ja nyt sitten seurailen mitä noiden kanssa tapahtuu. Jostain internetin syövereistä luin, että sen lisääminen onnistuu pistokkaista ja niitä voi myös talvella ottaa. Niinpä kävin oksasaksien kanssa pensasta kurittamassa ja pistokkaat tökkäsin multaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista