sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kuvatonta postia

En hirmuisesti välitä kuvattomista postauksista omassa blogissani, mutta aina välillä näitä tulee tehtyä. Ihan vain laiskuudesta johtuen, en jaksa aina kaivaa kameraa esille.

Eilinen harmaa lauantai meni päiväretkeilyyn Helsinkiin. Oikein sopiva keli istua kokouksessa, kun tuuli oli kylmä ja taivas pilvessä. Tänään sitten tuo aurinko on hellinyt oikein urakalla ja pihalla tarkeni jo varsin keväisissä kamppeissa. Niinpä tämän päivän daalia-istutukset tuli tehtyä portaalla, johon aurinko paistaa mukavasti. Seitsemän daalia istutin, viisi kellarissa talvehtinutta ja kaksi uutta. Ja mietin mahtavatko nuo nyt kuitenkaan vielä riittää. Taidan antaa itselleni luvan ostaa vielä "muutaman" daalian ensi viikonloppuna Turusta

Multiin päätyivät myös kirsikkatomaatit, amppelitomaatit, lehtoakileijaa, ahkeraliisa ja kesäpäivänhattu. Kylvettävää vielä jäikin reilusti, mutta kelmu loppui joten harrastustoiminta hieman hidastui taas. Vihdoinkin kuistilla alkaa näyttää taas siltä miltä pitääkin, täydeltä nimittäin :).

2 kommenttia:

  1. Oi miten ahkeran ja hauskan kuuloista. Toivottavasti saat kuistista vielä kuvankin! :)

    Meilläkin tarkeni tänään pelkässä collegehupparissa pihalla, uskomatonta. Ja melkein petsasin yhden laatikon ulkona, kun oli niin lämmintä. Lopulta en petsannut sitä lainkaan, mutta toivottavasti ensi viikonloppuna...

    VastaaPoista
  2. Hahaa, minulla on usein noita "melkein tein jotain" tilanteita :). Ajatuksissa ehtii enemmän kuin todellisuudessa kerkiää.

    VastaaPoista