keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Uusin multiin

Sunnuntaina pelargoniat pääsivät uusiin multiin. Yksi kolmesta kuistilla talvehtimassa olleesta pelakuusta oli jo melkein henkensä heittänyt. En edes muista, milloin niitä viimeksi kastelin... Noh, hengissä olivat ja yhdestä otin pistokkaankin. Näiden lajikkeesta ei ole mitään havaintoa, punaisia ovat kuitenkin väriltään. 

Kaupasta ostetut uusien pelargonioiden siemenetkin piti multiin laittaa, mutta joku neropatti (minä) oli varastoitunut kylvö- ja taimimultasäkin kasvihuoneeseen. Ja kun sen sieltä haki, niin jäässähän se säkki oli. Olisi kait sitä voinut jo lauantaina asiaa ajatella ja hakea sen säkin sulamaan sisälle.

2 kommenttia:

  1. Tosi virkeän näköisiä verrattuna omiin talvetusyrityksiin.. :P

    VastaaPoista
  2. Nuo olivatkin virkeitä vielä istutuksen jälkeen. Seuraavana päivänä alkoi nuupahdus :/. Mutta jospa tuosta virkoasivat vielä ja kasvaisivat kivasti ensi kesään. Meillä tuo kuisti tuntuu olevan suotuisa paikka talvettamiseen, on valoa ja viileyttä. Alunperin meinasin viedä nuo kellariin pimeään, mutta jäi syksyn kuluessa se temppu tekemättä, joten tuli testattua kuistin ja pelargonioiden yhteensopivuus.

    VastaaPoista