keskiviikko 14. syyskuuta 2011

...ihan hiljaa...

...tunnustan tehneeni ensimmäiset sipuliostokset... ja ihan pikkuisen vain ostin... 50 krookuksen sipulia, 24 tulppaania, 20 laukkaa ja jokusen pussin narsisseja... eihän siinä vielä paljon ole.. Viherlandiassa oli irtosipuleita myynnissä ja vieläpä minulle sopiva valikoima. Lauantaina aion tehdä ne oikeat sipuliostokset, kunhan taas tuonne kaupoille ehdin. Ja tänä vuonna elättelen toiveita, että muistan myös kaikki ostokseni istuttaa, toisin kuin viime syksynä. Siippa kyllä katsoi jo tuota pussikasaa hieman epäuskoisesti, mutta voi pojat, eipä tiedäkään mitä on vielä luvassa!

5 kommenttia:

 1. Minun sipulini ovat vielä kaupassa. Ja osa tulossa postissa... Sipulien istutusintoa toivottelen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Sitä tarvitaan, kun se hetki tulee, että niitä alan tuonne maahan laittamaan. Mutta sitä ennen on vielä parissa paikassa käytävä ostoksilla :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on pieni Haapsalusta hankittu valikoima jo kotona ja postista odottelen yhtä tilausta. Lisäksi olen miettinyt narsissien ostoa ja Plantageniin on sopivasti 5 puoleen hintaan -kuponkia, joten lisää on vielä saatava......
  http://pirkko.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. Plantagen on vielä minulla koluamatta. Jyväskylän retket ovat niin tiiviillä aikataululla yleensä tehtyjä ettei niihin moiseen aikaa riitä. Mutta eilen lauantainapa kävimme Tampereella ja siellä eksyimme Bauhaussiin. Nyt on syyskukkia. Ja vain kolme pussia lisää sipuleita. Tarvitsen lisää.

  VastaaPoista
 5. Lohdullista, että on muitakin kukkasipuliaddikteja ;)
  http://pirkko.vuodatus.net/

  VastaaPoista