lauantai 7. toukokuuta 2011

Metsästämässä...

Meillähän kuuluu porukkaan nämä kaksi karvakaveria, joista kummallekin on alun alkaen asetettu muutamia odotuksia. Kissan tehtävänä on pitää hiiret pois. Ja mieluusti kolli voisi aktivoitua tuolla pellolla myyrien parissakin. Koiran taas olisi syytä haukkua silloin, kun joku pihaan tulee. Samoin tuo iso karvaturri on lenkkikaveri.

Tänä aamuna kuitenkin totesin, jälleen kerran, ettei näillä arjen sankareilla oikein ole vielä hommat hallussa. Tai on, mutta ne kohdistuvat hieman eri a
sioihin, kun mihin olen itse toivonut. Pellolle myyrien perään sinkosi meidän "kevytrakenteinen ja metsästäjänäkin tunnettu" bernhardilaisemme. Ja myös unohti itsensä sinne, kun myyriä oli niin mukava kaivaa.

Tämä pienempi touhuaja on selvästi myös löytänyt metsästäjänvaistonsa. Mutta eivät ne kohdistu hiirin ja myyriin. Pihalla pomppiva västäräkki on paljon mieluisampi haaste, jota pitää vaania pitkään ja hartaasti. Mutta onhan se hyvä, että kissa haasteista pitää... Hiiret vain juoksevat samaan aikaan pihalla. Jepjep. Mutta ehkä tämä kuva kertookin kissamme luonteesta jotain :)

3 kommenttia:

 1. On vähän meidän Sulon näköä kissalla ja mukavan rento asento. :)

  VastaaPoista
 2. Hihii. :) Kävin jo viikonloppuna hihittelemässä uljaille metsästäjillenne, mutta saan kommentoituakin. Onneksi koira hoitaa myyrähommat, jos varsinaista myyränmetsästäjää kiinnostavat enemmän tirpat. :)

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Rento on kollin asento erittäin usein :), varsinkin kun ELL teki temppunsa pojalle.

  VastaaPoista