perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kukkahommia

Juniori pyysi, että tehdää kukkahommia viime sunnuntaina. Niinpä niitä sitten tehtiin. Tarharistikitkin saatiin koulittua siinä samalla. Ja heti iski ongelma mistä saada riittävästi koulituille taimille alusastioita. Maitopurkit loppuivat heti kesken.

Kevättä odotellaan meillä kovasti. "Uusi lumi on vanhan surma", siitä on alkanut muodostua jo mantra, kun sitä itselleen hokee lumisateiden alla. Mutta kyllä se sieltä vain tulee. Ainakin auringonpaisteet ovat niin huikaisevan kirkkaita, ettei muuta voi uskoa kuin odottaa maan paljastuvan aikanaan.

Mutta sitä odotellessa nyt on aika siirtyä viikonlopun viettoon ja lähteä nauttimaan hyvästä ulkoilusäästä!

2 kommenttia:

  1. Hoh, olisipa vaan vanhan surma - taas tulee lunta! Vaikka nyt se kyllä sulaa ainakin samalla hetkellä kun koskee ikkunaa, eikä maassakaan näytä pitkään lumena pysyvän, vaan muuttuu vedeksi. JOstain lööpistä näin, että keväällä tulisi kovasti tulvia kaiken tämän lumen takia. Toisaalta, olen ollut huomaavinani ettei maa olisi kovasti roudassa, niin kaipa se sitten imee sen veden mitä lumi sulaessaan tuo. Paras olis, tai koko Suomi lähtee kellumaan johonkin!

    VastaaPoista
  2. Täällä Torniossa ei ole ollut edes mitään puhetta keväästä. :D On toki pari todella lämpimää päivääkin ollut, mutta lunta on reilusti kaikkialla.

    Odottelen ihan kiltisti kevättä, kyllä se sieltä tulee, usko pois! :)

    VastaaPoista