torstai 5. kesäkuuta 2014

Illan sininen hetki

Eilen saimme pienemmän tyttären huoneen tapetoitua loppuun, sen jälkeen olikin kiva mennä nauttimaan hetkeksi illan sinisestä hetkestä uudelle, edelleen hieman vaiheessa olevalle parvekkeelle.


Koivut tuoksuivat kostessa ilmassa usvan noustessa järvelle, linnut lauloivat ja muuten oli hiljaista. Viime kesänä näistä hetkistä ei paljon ehditty nauttimaan ja edelleenkin hetket jäävät lyhyiksi. Mutta kohta on sisällä valmista remonttien osalta ja ulkopuolen puuttuvat hommat voidaan naputella pikkuhiljaa.

Parvekkeen tilanne on tällä hetkellä tämä:

Pientä laittoa vaatii enää (kaide valmiiksi, uusi ovi, loput maalaukset ja katon naulaus). Sitten tänne pääsevät muuttamaan työn alla olevat amppelit ja parvekelaatikot sekä tietysti tuunattavat kalusteet (vanhat ylijääneet lattialankut hyötykäyttöön), jotta maisemista nauttiminen ja lekottelu olisi mahdollista mukavastikin.

Ai niin, perunat on istutettu, kaveriksi laitoin kehäkukkaa, porkkanaa ja hernettä, laareissa ovat salaatit ja muut juurekset. Kuolleeksi luulemani kirsikka on herännyt henkiin, tosin se versoaa juuresta. En ole ihan varma onko se vartettu vai ei, mutta lehti ainakin näyttää kirsikan lehdeltä. Jään siis jännityksellä odottamaan tulevia vuosia ja kirsikan lajikkeen mahdollista paljastumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti