tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kuvia parin illan takaa

Joku ilta sitten ehdin kiertelemään kameran kanssa hetken pihalla, mutta en vain saanut aikaiseksi kaivaa tietokoneen johtoa laukusta esiin ja läppäriin virtaa kuvien siirtämistä varten. Mutta nyt, ilmeisesti raparperikääretortun voimalla sain senkin aikaiseksi.


Näitä ihanuuksia saa ihan omalta pihalta. Kieloja tuntuukin olevan vähän siellä ja täällä.


Sivurakennuksen kulmalla alkaa olemaan huumaava tuoksu, kun ensimmäinen syreeni on aloittanut kukintansa. Pihalla oleva toinen isompi syreeni tuntuu vasta luovan nuppujaan. Ja pienet, noh, ne ovat edelleen pieniä syreenejä. Tosin valkoisen ostin kyllä vuosi sitten kukkivana, mutta ei se vielä ole kukinnan suuntaan merkkejä osoittanut.

 Maalari maalasi punaista, punaista, punaista... Projekti 2,6 km lautaa, osa yksi. Ukkosia odotellessani peittelin jo nämä hienosti pressuilla. Tosin ukkoset ovat meidän nurkan kiertäneet, muutaman kilometrin päässä tuntuu aina menevän.


Remontin edeltä lähti talon kulmalta iso koivu ja mansikkamaan (kyllä, se on tuossa etualalla oleva harvemmassa kasvava alue) takaa pienempi koivu polttopuiksi. Johan aukesi maisemaa lisää.


Tämä kerrottu tulppaani on ihana! Vahingossa sattui hyvä väriyhdistelmä pionien kaveriksi istuttamilleni tulppaaneille. Haastetta ensi syksylle saada samanlaisia sipuleita lisää. Ja jokunen pionikin pitäisi ostaa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti