keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Mikä mahtava talvipäivä!


Nyt ei voi olla hehkuttamatta tätä upeaa päivää! Ja sehän johtuu vain siitä, että aurinko paistaa  eikä keittiön kylmävesiputki ollut jäässä, vaikka yöllä mittarin lukemat ovat vajonneet alle -20 astetta.

Tuo ylläoleva kuva on itse asiassa edelliseltä pakkasjaksolta (silloin se pahuksen putki kyllä jäätyi). Nyt on aivan samanlaiset värit ja varjot pihalla.

Sisällä on mukavan lämmin tunnelma, takassa ja keittiön puuhellassa lämmittävät tulet. Piparitalo odottaa kokoamistaan ja amaryllis (sellainen, aito oikea) availee ensimmäistä nuppuaan. Laitan tuosta kuvan lähipäivinä tänne joulutunnelmaa tuomaan.

Hangen alla toivottavasti syksyllä kylvetyt nukkahärkin ja kivikkosuopayrtin siemenet saavat kylmäkäsittelyään ja nousevat pienet vihreät alut esiin taas.

Tein eilen retken Jyväskylään ja siellähän on Pandan tehtaanmyymälä... Meillä on ollut tapana käydä joulun  ja juhannuksen herkut sieltä hakemassa. Ja mitäpä sitä perinteistään luopumaan. Siihen liittyen päivän kappale  on tämä:4 kommenttia:

 1. Voi että, aurinko! Ja se on todella ilon aihe, jos vesiputki ei ole jäässä :-D

  VastaaPoista
 2. Aurinko kyllä tekee ihan ihmeitä omalle mielialalle. Sitä piristyy kummasti, vaikka ei edes olisi päivää väärällä jalalla aloittanutkaan.

  VastaaPoista
 3. Upeat värisävyt tuossa kuvassa. Ollapa aurinko!

  VastaaPoista
 4. Pirkko, niin on :)! Joskus sattuu kamera olemaan oikeaan aikaan saatavilla/mukana.

  VastaaPoista