tiistai 9. elokuuta 2011

Työn puolesta liikkeellä

Työssäni käyn säännöllisen epäsäännöllisesti karjatiloilla ja yhdellä tilalla oli vanhalle navettasaappaalle keksitty uutta käyttöä. Tämä on aika hauska idea!

Tuolla kulkiessa näkee useita kivoja juttuja, kun vain ehtisi aina katsomaan, tai kehtaisi. Autoillessa ei oikein ehdi huomata ja pyörällä kulkiessa taas ei kehtaa jäädä jumittamaan jonnekin portin pieleen ja tarkemmin ihastelemaan.

Eräänä iltana siippa esitti toiveen, että tekisin jonkinlaisen kuvan meidän puutarhasuunnitelmasta. Piirtäminen ei ole vahva puoleni, ajatukset elävät korvien välissä, kypsyvät ja löytävät aikanaan muotonsa. Onhan siinä toki puolensa, että piirtelee ja kirjaa ylös omat ajatukset ja visiot, toistenkin voisi olla helpompi osallistua tähän suunnitteluun ja muokata ideoita omien toiveidensa mukaisiksi. Noh, eilen otin ruutupaperia ja kuulakärkikynän (itseluottamus on luja, yhtään väärää viivaa en piirrä) ja raapustelin visioita. Onneksi ne eivät kovin suuret ole. Vähän juurikangasta ja hiekkaa tuonne, kiviä ja multaa tänne, kiviä ja multaa myös tuohon, angervopöheikköä matalaksi ja hedelmäpuita tilalle, daaliapenkki yhteen kohtaan, kuunliljaa toiseen kohtaan (ja kolmanteenkin ehkä...), perennapenkit tuohon, tuohon ja tuohon, ainakin.... Tänne ei tule mitään, paitsi alppiruusuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti