keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kyllä se kesä tulee tännekin

Järven selkä on auki ja tuuli painoi jäät taas rantaan. Parin päivän päästä rannassa käy hilinä, kun sulavat jäät osuvat toisiinsa.
Viime kesänä tehdyssä pionipenkissä on eloa. Olen niin iloinen tästä! Sekä pionit, että sipiulikukat näyttävät heräilevän. Muistaakseni istutin tähän laukkojen lisäksi kerrattuja tulppaaneja.
Ja kohta kukkii meilläkin! Krookukset ovat mukavasti nousseet, ensimmäiset nuput alkavat kohta aukeamaan.
Eilen aamulla nukuimme hieman pommiin ja heräsimme juuri ennen kaivurin tuloa tontille. Iltapäivällä töistä palattuani oli vaikka ja mitä tapahtunut. Pihlaja-angervot olivat saaneet kyytiä ja talon takana oleva rinne uutta muotoa. Tässä on selvä perennapenkin paikka. Ja ISON sellaisen, JEAH! :)

Aamulla pyörähdin myös kasvihuoneessa. Kävin tarkastamassa virolaisen kärhön kasvun (kasvanut on) ja samalla mietin, jälleen kerran, mitä ihmettä olen tässä viime kesänä kasvattanut. Jotenkin epäilen tämän olevan daalian, mutta muistelen kuitenkin laittaneeni ne kaikki maahan enkä pitäneeni yhtään ruukussa. Selvästikin pitää alkaa laittamaan nimikylttejä, ei enää ihminen muista kaikkea.
Nyt aurinkoista vapun päivää, sää hellii pihalla puuhailijaa tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti