tiistai 23. huhtikuuta 2013

Terveiset Tartosta

Työmatka vei viime viikolla eteläiseen naapuriin ja ohjelmaan kuului myös Tarton Maamess. Maatalouskoneiden  ja -palveluiden lisäksi esillä oli jonkin verran puutarhaan liittyvää. Jotenkin minun lenkkini kiersi myös näiden osastojen kautta. Kumma homma.
 
 

Hedelmäpuita olisi ollut tarjolla. Ne päätin jättää muille kävijöille, sen verran bussikuski jo kuittailee muutenkin minulle (meillä on rennot välit, kiitos useamman yhteisen matkan, joilta kaikki osallistujat on vielä saatu takaisinkin).
 


Ruusut olivat aika houkuttelevia, mutta nekin jätin ostamatta. 

 
Mikä mahtava kirkkaus näissä orvokeissa! Nämä alkoivat jo polttelemaan aika paljon, mutta jätinpä vieläkin ostamatta.
 
 
Eräällä sisäosastolla oli muuten herkullisen näköistä koristelua, melkein teki mieli napata joku lehti suuhun, mutta pidin kuitenkin sormeni kurissa.
 
En minä kuitenkaan tyhjin käsin tuolta lähtenyt, mukana tulivat viiniköynnös ja kärhö. Viiniköynnökselle olen varannut paikan jo kasvihuoneen rakentamisen aikaan, kärhö puolestaan joutuu etsimään vielä paikkaansa, se kun tuli kaupan päälle. Eikä viiniköynnöksen hintakaan päätä huimannut, 7 €. Nyt nämä ostokset ovat mullassa ja turpeella peitettynä kasvihuoneessa, kädet ovat kyynärpäitä myöten ristissä, että nämä hankinnat selviävät yöpakkasista noilla peitteillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti