sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pulma

Minulla on keittiössä neljä tyhjää ruukkua. Ne selkeästi kaipaavat kasveja sisäänsä, mutta mitä kasveja? Keittiö ei välttämättä ole näiden lopullinen sijoituspaikka, sinne ne vain ovat kerääntyneet. Muut tyhjät ruukut talvehtivat kasvihuoneessa, näillä on selkeästi lokoisammat oltavat sisällä lämpimässä. Ilmanvaihtokin on tehokas, se kun on mallia "tukka tuulella päästä lähtee". Talossamme ei ole tuulensuojalevyjä.


Ideoita noihin ruukkuihin sopivista huonekasveista otetaan vastaan!


Ensimmäinen esikko meidän huushollissa ikinä kotiutui perjantaina. Mummo hoiti nuorempaa tytärtä ja olivat yksissä naisissa päättäneet viettää aikaa Viherlandiassa minun käydessä asioilla. Tai mummo päätti, puolivuotias tyytyi kohtaloonsa ja nukkui vaunuissa suurimman osan ajasta. Kevätesikoista mukaan pakattiin tämä kaunokainen, joka saattaa löytää kesän tullessa paikkansa kivikosta. Ellen sitä ennen onnistu tätä tappamaan. Olen valitettavan lahjakas siinä lajissa.


6 kommenttia:

 1. tuo sinkkinen(?) huutaa suorastaan jonkinlaista rahapuuta ja miksei myös johonkin ruukkuun pelargonia? :)

  VastaaPoista
 2. Rahapuuta ei olekaan vuosiin ollut, sen voisin hankkia :)

  Ja viimevuotiset pelargonin olen ajatellut siirtää omiin yksiöihinsä, noita ruukkuja voisinkin käyttää niiden kanssa.

  Kiitos ideoista Sari! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis esikko. Sille ei kannata antaa nyt sisällä ollessa mitään lannoitteita, sillä se on varma keino saada se hengiltä. Nimim. "Kokemusta on...!"

  VastaaPoista
 4. My life: ei pelkoa, lannoitteita ei sisällä olekaan ja niiden hakeminen vaatisi polun lapioimista kasvihuoneelle. Hyötyliikuntaa tuntuu olevan jo ilman sitäkin suoritusta riittämiin :)

  VastaaPoista
 5. Jos väriruukut tulee keittiön ikkunalle niin santut (sant pauliat) olisivat söpöjä :) Niitä saa nyt esim. monesta paikasta vitosella kolme.

  VastaaPoista