perjantai 18. tammikuuta 2013

Kevään merkkejä


Hieman on ehkä ennakoiva tuo otsikko, mutta minkäs teet. Ruokakauppaan näkyivät siemenhyllyt jo saapuneen viime viikolla  ja omalla kuistilla pelargoni on päättänyt lepokautensa. Aika ihanaa vaikkakin aikaista.

Tosin yhtään keväiseltä ei tuntunut laittaa lasta aamulla koulutaksille kävelemään -28 asteen pakkasessa. Jotain rajaa voisi sään haltijat pitää noissa miinusasteissakin, sellainen -6 - -10 astetta olisi minulle sopiva talvikeli :).


Pitää vielä tuohon pelargonian kukintaan heräämisen inspiroimana laittaa Tuure Kilpeläisen ja Kaihonkaravaanin "Eloon" päivän kappaleeksi.  On vaan hyvä!

5 kommenttia:

 1. Kyllä ne pienetkin merkit on jo etie päin :)
  Meillä oli -25.. mutta kai nuo asteet kuuluu tähän tammikuuhun.

  VastaaPoista
 2. Sulla on pelargonia aikaisin liikkeellä...Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hanna: niinhän ne kuuluu ja päivä silloin, toinen tällöin on vaan hyvä, saa matot ja petivaatteet tuuletettua kunnolla. Kun vaan aina muistaisi pakkasen hyödyntää, vielä on harjoittelemista täydelliseksi kotiäidiksi pyrkimisessä :D :D

  My life: todellakin, järkytyin kun näin nuo nuput, en ole ehtinyt vielä edes pistokkaita ottaa. Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, nyt löysin tänne, ihanaa :) Liian kylmä on, lapsiparka! Ihana pelakuu...

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa! :)

  Totta, turhan kylmää on ollut. Vauvaakaan ei ole pahemmin tullut ulkoilutettua, kun koko ajan tuntuu pitävän kovia pakkasia.

  VastaaPoista