perjantai 28. lokakuuta 2011

Blogin muokkaamisesta ja vähän muusta

Multasormen pyynnöstä ;)

Kasvihuoneen ja kivikon sivut olen tuonne yläpalkkiin saanut hallintapaneelin kautta. Sieltä piti ottaa kohta "ulkoasu" ja sitten taas kohta "sivut". Sieltä sitten lisäsin yksi sivu/otsikko. Tuolta kautta niitä pääsee tekemään aika kätevästi ja muokkaamaan vastaisuudessakin. Muistan kyllä, että hetken aikaa meni ennenkuin sain nuo kikkailtua tuonne, mutta onnistuihan se kun aikani rävelsin :).

Kaikki kukkasipulit olen saanut maahan, ellen sitten löydä jostain vielä istuttamattomia, kuten vuosi sitten kävi. Hupstups. Pelargoniat pitäisi nostaa talvehtimaan sisälle jo portaalta ja alkaa muutenkin hieman enemmän valmistelemaan tuota talven tuloa. Eilen ainakin oli turkasen kylmä päivä, kun sen vietin pihalla traktorin sielunelämään tutustuen. Hauska päivä vaikka palelsikin vähintääkin riittävästi.

Tähän päätin laittaa kuvan pihapiiristämme marraskuussa 2009, kun kävimme ihan ensimmäisen kerran paikkaa katsomassa. Laitan lähitulevaisuudessa vertailukuvan pihan nykymallista suunnilleen samalta kohdalta kuvattuna.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeista! Olen tainnut joskus yrittää sieltä, mutten osannut. Kokeilen joskus uudestaan.
    Jäänpä oottelee vertailukuvia.

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava pihapiiri, uutta kuvvaa odotan minäkin!
    http://pirkko.vuodatus.net/

    VastaaPoista