tiistai 19. elokuuta 2014

Se kukkii!!

Salkoruusuni on vihdoin avannut nuppunsa ja ryhtynyt kukkimaan. Tätä olen odottanut jokusen vuoden. En vain todellakaan muistanut kylväneeni tätä tummakukkaista versiota ennenkuin kukat näin.Ilta-auringon valossa eräs suosikki-näkymäni pihallamme on portailta tulevan kesäkeittiön suuntaan. Tällä hetkellä nurkkauksen värimaailma  on punertava pihlajanmarjojen ja daalian myötä, alkukesästä se oli valkoinen, kun puut kukkivat.

Toinen mieluinen näkymä on portaalla kesäkukkien runsas kukkaloisto. Näistä voi onneksi vielä nauttia :)

PS. Säädin vielä blogin nimeä ulkoasun hieman paremmin puuhailua kuvaavaksi.

4 kommenttia:

 1. Oi, ihana salkoruusu! Upea tuo tumma. Minullakin on nyt tummaa, jos se nyt ikinä kukkii, kun peurat syövät salkoruusuja erittäin hyvällä ruokahalulla. Kaunis pihanäkymä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti, meilläkin on tässä pyörinyt kauris tänä kesänä, liekö syynä erään ruusun katoamiseen. Naapurin kukkapenkissä ainakin oli nähty ruokailemassa..

   Poista
 2. Nice to visit today, but I must admit, I can not get your Blog to automatically translate for me - but I still enjoy the photos. Jack

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Jack! I had to test the Google translator in English and true, it does not work well thought in German it has been quite fine. Maybe I´ll write later on in English too.

   Poista